FB

tel +48 74 868 13 34, +48 609 60 04 22, +48 667 777 677
  • operacje plastyczne

Klinika Chirurgii Plastycznej

Prywatna Klinika Chirurgii Plastycznej działająca w Polanicy-Zdroju jest nowoczesną placówką przeprowadzającą operacje plastyczne. Sama Polanica-Zdrój nierozerwalnie kojarzy się z chirurgią plastyczną. To tu od kilkudziesięciu lat wykonywanych jest rocznie kilka tysięcy operacji z zakresu chirurgii plastycznej.

Zespół naszej kliniki zdobywał swe umiejętności i doświadczenie w najstarszym i wiodącym ośrodku chirurgii plastycznej w Polsce - w Szpitalu Chirurgii Plastycznej w Polanicy-Zdroju - i za granicą. Dzięki temu gwarantujemy Państwu profesjonalizm, wysokie kwalifikacje oraz bezpieczeństwo wykonywanych operacji. Klinikę prowadzi doświadczony chirurg plastyczny, dr n. med. Ireneusz Łątkowski.

Chirurgia plastyczna - klinika

Nasza Klinika Chirurgii Plastycznej od kilkunastu lat należy do najnowocześniejszych i najlepiej wyposażonych w kraju, a personel medyczny swoim doświadczeniem i umiejętnościami gwarantuje najwyższą jakość świadczonych usług. Na bloku operacyjnym znajduje się sprzęt chirurgiczny i anestezjologiczno-monitorujący. Operacje plastyczne wykonywane są m.in. za pomocą sprzętu do odsysania tkanki tłuszczowej (liposukcji) firmy MicroAire, aparatu do odnowy biologicznej skóry i bezoperacyjnego usuwania zmarszczek firmy VISAGE, sprzęt do wykonywania operacji metodą endoskopową firmy STORZ.

W ofercie usług, jakie oferuje placówka, znajdą Państwo między innymi następujące zabiegi:

Po operacji pacjenci znajdują się pod opieką lekarską i pielęgniarską w salach wypoczynkowych wyposażonych w klimatyzację, sprzęt monitorujący, telewizję satelitarną i łazienki. Specjalizujemy się także w leczeniu szeroko pojętych wad wrodzonych i zniekształceń pourazowych twarzy i tułowia. Zapraszamy Państwa do kontaktu.

Konsultacje

KONSULTACJE  u dr. n. med. IRENEUSZA ŁĄTKOWSKIEGO Specjalisty chirurgii plastycznej

Kolejne konsultacje odbędą się   17.10..2018r. w godzinach 12.00 -16.00.  W dniach 15.10.-16.10.2018. prosimy o potwierdzanie aktualności  tego  terminu konsultacji

oraz 24.10.2018r. w godzinach 12.00.-16.00.  W dniach 22.10.-23.10.2018 prosimy o potwierdzanie aktualności  tego terminu konsultacji  pod numerami telefonów:

+48 74 868 13 34  pon.-pt.   w godzinach od 10.00 do. 15.00.

lub 667 777 677- pon..- 15.00.-18.00, wt.. 10.00-13.00,śr..-pt.-15.00-18.00

Koszt konsultacji 200 zł.

W sprawie konsultacji
zabiegów ginekologicznych
prosimy o kontakt z
dr. n. med. Krzysztofem Łątkowskim pod numerem telefonu:

+48 602 77 46 46

Telefon, E-mail

tel +48 74 868 13 34
tel +48 609 60 04 22
tel +48 667 777 677
latkowski@chp.pl

Implanty

Informujemy, że nasza Klinika nie stosowała nigdy implantów piersiowych firmy PIP.